Ruben Lima nakon samo dva dana napustio pripreme Hajduka na Kupresu

Utorak, 12. lipnja 2012. 20:19 Napisao/la  I. J.

Klub mu kao i mnogim njegovim suigračima duguje nekoliko plaća i Lima ne želi više to čekati. Obavio je razgovor sa čelnicima kluba i jasno im stavio do znanja da želi napustiti Hajduk

Nakon samo dva dana pripreme na Kupres hajdukovu ekspediciju napustio je Portugalac Ruben Lima. On se suigračima priključio 10. lipnja.
Razlog njegovog iznenadnog odlaska kako su iz kluba poručili je liječnički pregled koji je trebao obaviti, no stvarni razlog odlaska je ne zadovoljstvom financijskom situacijom.

Klub mu kao i mnogim njegovim suigračima duguje nekoliko plaća i Lima ne želi više to čekati. Obavio je razgovor sa čelnicima kluba i jasno im stavio do znanja da želi napustiti Hajduk. Ugovor sa bijelima veže ga do ljeta 2013. godine.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.