Trener Hajduka Mišo Krstičević nezadovoljnom Trebotiću zabranio dolaske na trening

Subota, 28. srpnja 2012. 12:51 Napisao/la  Ivan Jelić

U petak navečer "čvrstu ruku" trenera osjetio je i Dinko Trebotić koji je iskazao nezadovoljstvo činjenicom da ga nije bilo čak ni na klupi za pričuve u srazu sa Skontom u Rigi

Trener Mišo Krstičević otkako je preuzeo momčad drži čvrsti kurs. Tako je Anasa Sharbinija na početkog svog mandata zbog ne zadovoljstva poslao na razgovor sa tadašnjim predsjednikom Hrvojem Malešom. U petak navečer "čvrstu ruku" trenera osjetio je Dinko Trebotić koji je iskazao ne zadovoljstvo što ga nije bilo čak ni na klupi za pričuve u srazu Skontom u Rigi. Krstičević mu je zabranio da trenira, poslavši ga je razgovor sa predsjednikom Marinom Brbićem.

Inače, u prvoj utakmica u dvoboju protiv Skonta Trebotić je bio strijelac drugog gola za "bijele", da bi u uzvratu bio prekobrojan.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.