KRUNOSLAV CAPAK

Gledatelji uskoro na tribinama

Ponedjeljak, 08. lipnja 2020. 10:06 Napisao/la  SC

Tribine se otvaraju 12. ili 14. lipnja

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo
Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Ljubitelji nogometa i navijači hrvatskih klubova već bi se predstojećeg vikenda mogli vratiti na tribine.

Naime, nakon što je nedavno HNS poručio kako bi se tribine uskoro mogle otvoriti za gledatelje, potvrdio je to i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, u svojem gostovanju u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

- Gledatelji bi se mogli već od 12. ili 14. lipnja vratiti na sportska natjecanja na otvorenom, odnosno utakmice Prve HNL. Naravno, uz poštivanje epidemioloških mjera koje ćemo objaviti, rekao je Capak.

Iako će broj gledatelja biti ograničen, dobra je to vijest za sve hrvatske prvoligaše.

Prema Capakovim riječima posljednje utakmice bez gledatelja igrat će se u četvrtak 11. lipnja (Inter – Gorica i Istra 1961 – Hajduk), i možda u petak 12. lipnja (Varaždin – Rijeka, Lokomotiva - Dinamo).  

Slaven Belupo i Osijek bi u subotu 13. lipnja mogli igrati pred gledateljima. 

Moguće je da će se s početkom puštanja gledatelja na tribine čekati utakmice 29. kola koje su na rasporedu u utorak i srijedu, 16. i 17. lipnja.

Nogometaši Rijeke u utorak, 16. lipnja, dočekuju Lokomotivu na Rujevici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.