Krstičević sprema čistku u svlačionici, klub mora prodati Anasa i Vukušića

Utorak, 24. travnja 2012. 12:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Ozbić, Jmaes Dens, Lima, Ahmad Sharbini, Vuković pa čak i Gabrić nisu igrači kakve Krstičević želi  

Trener Hajduka Mišo Krstičević narednih dana trebao bi sjesti s predsjednikom kluba Hrvojem Malešom, potom bi njih dvojica zajednički trebali izaći pred članove Nadzornog odbora, te im predočiti kako će izgledati igrački kadar u novoj sezoni.

 Naime, Krstičević sprema čistku u svlačionici. Gotovo je sigurno da u bijelom dresu više nećemo gledati Neretljaka koji se vratio na Poljud, a na kraju sezone će potražiti neki novi inozemni angažman. Kapetan Andrić karijeru bi trebao nastaviti u jednom od prvoligaša iz Saudijske Arabije dok Anasa Sharbinija i Vukušića klub mora prodati da bi financijski preživio.

Ozbić, James, Lima, Ahmad Sharbini, Vuković pa čak iGabrić nisu igrači kakve Krstičević želi. Njegov nogometni moto je „Da bi momčad igrala vrhunski, igrači moraju biti vrhunski spremni„! Krstičevića zanima samo rad , rad , rad …i to spartanski. Tko to ne može izdržati, a u to se Hajdukov trener već uvjerio, ne može i neće biti na popisu igrača za novu sezonu.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.