Mišo Krstičević nakon "snimanja" Latvijaca: Skonto nas ne bi smio iznenaditi

Nedjelja, 01. srpnja 2012. 16:00 Napisao/la  I. J.

Imam dosta informacija o njihovoj igri i igračima. Upoznali smo se sa vrlinama ali i manama višestrukog prvaka Latvije ali o njima vam ne mogu pričati, objasnio je strateg Splićana

Hajdukov trener Mišo Krstičević u subotu je u Rigi "snimao" igru momčadi Skonta, skorašnjeg protivnika "bijelih" u 2. pretkolu kvalifikacija za plasman u Eurosku ligu, u prvenstvenom dvoboju sa momčadi Mette. Pobijedio je Skonto s uvjerljivih 5:0.

- Želio sam se uživo uvjeriti u mogućnosti momčadi Skonta te svakog njihovog igrača pojedinačno. Po onome što sam vidio unatoč visokoj i uvjerljivoj pobjedi našeg skorašnjeg protivnika, mislim da nas Skonto ne bi smio iznenaditi. Imam dosta informacija o njihovoj igri i igračima. Upoznali smo se sa vrlinama ali i manama višestrukog prvaka Latvije ali o njima vam ne mogu pričati, objasnio je strateg Splićana.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.