Mišo Krstičević izgubio autoritet, Goran Jozinović priznao da je momčad poljuljana

Petak, 21. rujna 2012. 15:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Atmosfera nije loša, no poljuljani smo nakon niza slabih rezultata koje ostvarujemo u posljednje vrijeme, rekao je Jozinović

Iako se trener Hajduka Mišo Krstičević svim silama trudi kako bi uvjerio javnost i navijače bijelih da situaciju unutar svlačionice drži pod kontrolom, stvarnost je ipak znatno drugačija. Krstičević je izgubio autoritet kod velike većine igrača, razlog tome leži u činjenici da se  trener Hajduka nakon niza slabih rezultata potpuno izgubio te da se na koncu ponašao nesportski prema svojim igračima.

Posljednji takav slučaj dogodio se u Zaprešiću po završetku utakmice s Interom, kada je strateg Hajduka napao nekolicinu igrača predvođenih vratarom Blaževićem jer su se došli sportski rukovati s glavnim sucem, Riječaninom Ivanom Bebekom.

-          Atmosfera nije loša, no poljuljani smo nakon niza slabih rezultata koje ostvarujemo u posljednje vrijeme. U nedjelju nas očekuje teška domaća utakmica sa Slaven Belupom, očekujem da će se naši navijači odazvati u što većem broju jer nam je uistinu potrebna njihova gromoglasna podrška s tribina. Belupo je čvrsta momčad što uostalom pokazuje i njihov trenutni plasman na prvenstvenoj ljestvici gdje su odmah iza vodećeg Dinama, kaže Goran Jozinović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.