Mišo Krstičević, trener Hajduka: Sumnjam da možemo imati korektno suđenje u prvenstvu

Subota, 11. kolovoza 2012. 18:19 Napisao/la  I. Jelić

Naši navijači zaslužuju da Hajduk napokon osvoji prvo mjesto, posebice nakon što su nas na onakav fantastičan način otpratili u svlačionicu nakon poraza od Intera, objašnjava Krstičević

Pobjeda nad Interom na stadionu Giussepe Meazza izazvala je pravo oduševljenje kod navijača, Euforiju je teško stišati.
Hajduk sedam godina nije osvojio titulu prvaka. Da li može napokon ove sezone srušiti dominaciju Dinama, iako je prvenstvene utrka tek započela bilo je jedno od pitanje upućeno treneru Krstičeviću na presici uoči nedjeljnog dvoboja sa Zagrebom na Poljudu.

- Mnogo stvari treba se posložiti u klubu i oko njega. Najvažnije pitanje glasi, da li ćemo imati korektno suđenje u domaćem prvenstvu. To me najviše zanima. Teško! To je ono što mene najviše brine. Već suđenje na prve tri utakmice pokazalo se da nemamo jednaki status kao neke druge momčadi. Statistika pokazuje neke stvari. Igrači će dati maksimum u to ne sumnjam. Naši navijači zaslužuju da Hajduk napokon osvoji prvo mjesto, posebice nakon što su nas na onakav fantastičan način otpratili u svlačionicu iako smo od Intera kod kuće izgubili 0:3, zaključio je Krstičević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.