Krstičević za derbi s Dinamom pozvao kadetskog reprezentativca Josipa Bašića

Srijeda, 26. rujna 2012. 08:48 Napisao/la  I. Jelić

Bašić će se u srijedu priključiti Splićanima koji u Slunju igraju utakmicu 1/16 finala Kupa Hrvatske protiv istoimenog niželigaša

Za najveći hrvatski derbi sraz Dinama i Hajduka koji se u subotu igra u Maksimiru, trener Splićana Mišo Krstičević pozvao je kapetana kadetske reprezentacije Hvatske 16-godišnjeg Josipa Bašića koji igra na poziciji desnog beka. Trener Hajduka u subotnjem dvoboju zbog trećeg žutog kartona ne može računati na Franka Andrijaševića.

Priliku ću tako dobiti perspektivni Bašić, koji je nedavno bio strijelac u susretu između kadetskih selekcija Hrvatske i Mađarske (4:1). Postoji mogućnost da bi mladi Bašić mogao čak debitirati u prvoj momčadi u dvoboju sa Dinamom na mjestu desnog beka. On će se u srijedu priključiti momčadi koja u Slunju igra utakmicu 1/16 finala Kupa Hrvatske protiv istoimenog niželigaša.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.