Ivica Križanac produžio vjernost sa Splitom pa sa predsjednikom Žužulom sjeo u helikopter

Četvrtak, 31. svibnja 2012. 14:39 Napisao/la  I. J.

Nakon potpisa novog ugovora sa predsjednikom kluba Slavenom Žužulom helikopterom je preletio trasu nove omiške zaobilaznice koju gradi predsjednikova tvrtka 

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Križanac potpisao je novi ugovor sa RNK Splitom i na taj je način odagnao sve špekulacije koje su se posljednjih dana provlačile kroz medije kako bi više nego uspješnu karijeru mogao zaključiti u dresu Hajduka. Nakon potpisa novog ugovora sa predsjednikom kluba Slavenom Žužulom helikopterom je preletio trasu nove omiške zaobilaznice koju gradi tvrtka predsjednika Žužula.

- Imao sam dosta ponuda za nastavak karijere, čak iz Kine. No, odlučio sam potpisati novi ugovor sa Splitom jer mi je ovdje odlično. Napišite da sam potpisao doživotni ugovor sa klubom, točnije dok me leđa bude služila. Sa predsjednikom Slavenom Žužulom sam uspostavio ne samo poslovni nego i prijateljski odnos. Po završetku karijeru dogovorili smo nastavak suradnje, objasnio je Križanac.

Predsjednik kluba Slaven Žužul je dodao:

- Normalno da smo zadovoljni što smo dogovorili nastavak igračke suradnje sa Križance. On je veliko igračko ime, veliki sportaš. Njegovim dolaskom prije godinu i pol dana RNK Split je dobio vrhunskog sportaša, igrača koji je dao novu dimenziju klubu s kojom želimo nastaviti i u narednim godinama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.