Kristijan Lovrić produljio ugovor i najavio plasman u Europsku ligu

Petak, 23. listopada 2020. 18:25 Napisao/la  SC
Kristijan Lovrić produljio ugovor i najavio plasman u Europsku ligu

Kristijan Lovrić (24) potpisao je novi ugovor s HNK-om Gorica, najtraženiji igrač Gorice vezao se uz klub do ljeta 2023. godine.

- Osjećam se jako lijepo, nastavio sam suradnju sa svojim klubom, što je bio i cilj, budući da je prijelazni rok završio. Klub je ovim novim ugovorom pokazao da vjeruje u mene, a na meni je da nastavim na terenu pokazivati sve što sam pokazivao do sada. Nadam se da ćemo svi zajedno uspjeti ostvariti cilj koji smo si zacrtali, a to su kvalifikacije za Europsku ligu, kazao je Lovrić za klupsku stranicu.

Lovrić je odigrao 71 utakmicu i postigao 31 pogodak za Goricu:

- Kad bih rekao da sam bio baš ovako optimističan, lagao bih. Pa ni najveći optimisti nisu mogli pomisliti da će Gorica ovako rasti iz sezone u sezonu. S tim da smo prošle sezone ipak malo rezultatski podbacili, nismo napravili ono što se od nas očekivalo i to nam najteže pada. Međutim, ove sezone pokazujemo iz utakmice u utakmicu da sa svima možemo igrati ravnopravno, da se možemo biti sa svakim protivnikom, poručio je Lovrić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.