Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobio bih deset utakmica kazne!

Nedjelja, 10. rujna 2023. 13:50 Napisao/la  SC

Neki igrači Osijeka tjedan dana pred utakmicu protiv Rijeke još uvijek nisu prebolili šokantni poraz od Dinama

Kristijan Lovrić
Kristijan Lovrić Foto: NKOsijek

Osijek nakon stanke gostuje na Rujevici, neki igrači Osijeka tjedan dana pred utakmicu protiv Rijeke još uvijek nisu prebolili šokantni poraz (2:3) od Dinama u zadnjem kolu.

- Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobih bih deset utakmica kazne, ali samo ću reći da ćemo se dići i da ćemo biti još jači, rekao je Kristijan Lovrić za STV.

Osijek je u prvom poluvremenu utakmice protiv Dinama demonstrirao nogomet na visokoj razini, u 8. kolu na Rujevici igraju dvije momčadi koje se žele priključiti Dinamu i Hajduku u borbi za najviši plasman:

- Vjerujem da će me konačno krenuti gol. Što se više time opterećujem teže mi je zabiti, ali pucamo na visoko bez obzira na sve jer ovaj grad i klub to zaslužuju. Idemo pucati na visoko, ma, da budemo prvi, najavio je Lovrić kako će Osijek igrati na Rujevici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.