Kristijan Lovrić: Da igrači Rijeke nisu dobri, ne bi bili prvi!

Petak, 10. prosinca 2021. 16:36 Napisao/la  SC

Nadam se da ćemo osim dobroga dojma iz dvije prve međusobne utakmice ovog puta uzeti bodove, kaže trener Gorice Krunoslav Rendulić

Kristijan Lovrić i Krunoslav Rendulić
Kristijan Lovrić i Krunoslav Rendulić

Rijeka u subotu (17.05) na Rujevici igra protiv Gorice!

Za Rijeku je utakmica protiv momčadi koju vodi bivši igrač Rijeke Krunoslav Rendulić posebno važna, jer bi pobjedom zadržala vodeće mjesto uoči zadnje utakmice protiv Istre 1961:

- Rijeka ima kvalitetu, opasni su u napadu, igraju dobro i vodi ih izuzetno dobar trener tako da za mene nije iznenađenje što su na prvoj poziciji. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru kao i prve dvije utakmice s njima, ali da će rezultat ipak biti malo drugačiji. Moramo biti dobri u oba smjera, moramo izvršiti sve zadatke. Ako bude tako, nadam se da ćemo osim dobroga dojma iz dvije prve međusobne utakmice ovog puta uzeti bodove. Nema sumnje da će momci koji su zdravi dati sve od sebe. Imaju kvalitetu, dobit će priliku, a na njima je da je iskoriste. Nismo bili u teškoj situaciji kao sada, ali imali smo slične probleme u kojima je momčad reagirala zaista dobro pa da ne dvojim da će tako biti i ovaj put, kaže Rendulić

Rijeka je dvaput pobijedila Goricu, prvo na Rujevici (2:0) pa u Velikoj Gorici (4:3))

- Na otvaranju sezone izgubili smo iz dva prekida, kotrolirali smo utakmicu, stvarali šanse, njihov je vratar sve obranio. U drugoj utakmici nedopustivo je da nakon tri razlike na početku drugoga dijela kastrofalno pogriješimo, dobili smo crveni karton, vratili smo se na 3:3 i nismo smjeli dozvoliti da primimo četvrti gol. Jedva čekamo da se pokažemo! Kod Rijeke je najopasnija ekipa, a naravno da je Drmić prvi strijelac lige, Ampem i Pavičić su fantastični igrači. Imamo svoje zamisli i ciljeve, razmišljamo od našoj igri. Da nisu dobri, ne bi bili prvi, kazao je Kristijan Lovrić, najbolji igrač Gorice.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.