Sergije Krešić preuzima mjesto sportskog direktora Hajduka umjesto Mile Nižetića

Ponedjeljak, 06. kolovoza 2012. 19:30 Napisao/la  I. Jelić

Upravni odbor Splićana jednoglasno je prihvatio prijedlog predsjednika kluba Marina Brbića koji je Krešića predložio za jednog od svojih najbližih i najvažnijih suradnika

Sergije Krešić novi je sportski direktor Hajduka. Vijest je iznenađenje za mnoge budući da se priznati stručnjak nije spominjao u kontekstu novog sportskog direktora. Upravni odbor Splićana jednoglasno je prihvatio prijedlog predsjednika kluba Marina Brbića koji je Krešića predložio za jednog od svojih najbližih i najvažnijih suradnika.

Dosadašnji vršitelj dužnosti Milo Nižetić najvjerojatnije će biti trener druge momčadi "bijelih" Primorca 1929 iz Stobreča, koji se plasirao u Drugu ligu. Inače, Krešić je bio kratko trener prve momčadi i to na početku sezone 2007./08. kada je zbog neslaganja sa tadašnjom Upravom napustio klub. Na trenerskom mjestu zamijenio ga je njegov pomoćnik Robert Jarni. Krešić će službeno biti predstavljen u utorak u 11 sati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.