Željko Kerum odbio potpisati izglasanu pozajmicu Hajduku od 7,2 milijuna kuna

Srijeda, 05. rujna 2012. 09:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Tim novcima Splićani su trebali platiti 4,7 milijuna kuna Šibeniku na ime dugovanja za transfer Ante Rukavine kao i 2,7 milijuna kuna na im dugovanja Poreznoj upravi

Gradonačelnik Splita Željko Kerum odbio je potpisati pozajmicu Hajduku u iznosu od 7,2 milijuna kuna koju su na sjednici Gradskog vijeća održanoj u srpnju odobrili, izglasali vijećnici. Naime, da bi pomogli klubu sa Poljuda vijećnici su izglasali da Grad da klubu pozajmicu u iznosu od 7,2 milijuna kuna.  Tim novcima Splićani su trebali platiti 4,7 milijuna kuna Šibeniku na ime dugovanja za transfer Ante Rukavine kao i 2,7 milijuna kuna na im dugovanja Poreznoj upravi.

Na Poljudu su razočarani odlukom gradonačelnika Keruma jer odluka Gradskog vijeća je obvezujuća.  Vjeruju  da će "splitski poteštat", koji je sam na sjednici u srpnju prvi najavio da će Grad Hajduku pomoći davanjem pozajmice, na kraju ipak popustiti. U Hajduku su 7,2 milijuna kuna ukalkulirali u prihod, računajući da će sa njim podmiriti obveze prema Šibeniku i Poreznoj upravi. Kada je u pitanju Kerum i njegov "hladni" odnos prema Hajduku u posljednje vrijeme sve je moguće.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.