Kao što se moglo očekivati, GNK Dinamo objavio novo priopćenje

Utorak, 30. siječnja 2024. 20:51 Napisao/la  SC

Dinamo u prioćenju istaknuo da je Brekalo odbio Dinamovu ponudu i prihvatio financijski slabiju ponudu Hajduka

Kao što se moglo očekivati, GNK Dinamo objavio novo priopćenje
Foto: HNK Hajduk

Kao što se očekivalo, GNK Dinamo reagirao je priopćenjem nakon što su u medijima objavljeni mailovi iz korespodencije između Dinama i Fiorentine u propalom transferu Josipa Brekala.

Evo novog priopćenja:

- Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo.
Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koje je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije,
stoji u priopćenju.

Kao što je poznato, Dinamo je nakon transfera Josipa Brekala u Hajduk u prioćenju istaknuo da je Brekalo odbio Dinamovu ponudu i prihvatio financijski slabiju ponudu Hajduka.

Nakon toga (ne)poznat netko potrudio se da mediji objave korespodenciju između klubova u kojoj je razvidno da su Fiorentina i Brekalo pristali na transfer u Dinamo, što znači da je Brekalo prihvatio ponudu Dinama.

Nakon što Dinamo nije odgovorio Fiorentini, Brekalo je otišao u Hajduk.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.