JOZO ŽUŽUL, SUVLASNIK SPLITA

Uvjeren sam da ćemo vrlo brzo riješiti financije

Petak, 02. prosinca 2016. 17:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Pobjeda nad Hajdukom svima nam je trebala, vratila je mir u svlačionicu i klub, kaže Žužul


Pobjeda nad Hajdukom u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa unijela je dozu optimizma među stručni stožer, igrače, čelnike RNK Split.

Trebala je "crvenima" jedna ovakva važna pobjeda, a još je važnija i slađa jer su eliminirali gradskog suparnika.

 U nedjelju u Park mladeži stiže Osijek, najugodnije iznenađanje dosadašnjeg tijeka sezone.
 
 Osiječani su pri vrhu prvenstvene tablice, izborili su plasman u finale Kupa pobjedivši u Gradskom vrtu Slaven Belupo.
 
 - Pobjeda nad Hajdukom svima na je trebala, vratila je mir  u svlačionicu i klub, unijela dozu optimizma među igrače. Nismo imali sreće na nekim utakmicama, izgubili smo neke dvoboje nezasluženo. Dvoboj s Hajdukom pokazao je  da se sa svima možemo ravnopravno boriti. Ne bojimo se da ćemo ispasti iz lige, očistili smo svlačionicu od igrača koji svojim igrama i ponašanjem nisu zaslužili nositi dres Splita. Na proljeće ćemo biti igrački još jači, kvalitetniji. Uvjeren sam da ćemo vrlo brzo riješiti i financijsku situaciju, da ćemo biti stabilan prvoligaš, riječi su Joze Žužula, predsjednika NO-a i jednog od braće vlasnika kluba.

U nedjelju protiv Osijeka igrate utakmicu mnogo važnija nego što je to bio sraz u Kupu sa Hajdukom?

- Mislim da su igrači svjesni koliko je ova utakmica važna za cjelokupni klub. Osijek je odlična ekipa, uostalom nalaze se pri vrhu prvenstvene tablice, plasirali su se u polufinale Kupa. To treba maksimalno respektirato, no vjerujem da možemo ostvariti pobjedu, osvojiti sva tri boda, zaključio je Jozo Žužul.

Standings provided by Sofascore