Joško Jeličić: Nedopustivo je da Lokomotiva protiv Hajduka izgleda kao Real Madrid

Četvrtak, 15. kolovoza 2024. 12:54 Napisao/la  SC

Pogledajmo četiri igrača zadnje linije Hajduka, ja ovo nisam vidio ni u malom nogometu, kaže bivši igrač Hajduka

Joško Jeličić: Nedopustivo je da Lokomotiva protiv Hajduka izgleda kao Real Madrid

Joško Jeličić poznato je po britkim komentarima, ovako je nekadašnji igrač Hajduka opisao igru momčadi Gennara Gattusa:

- Ne znam zašto Hajduk ne može izaći ovako visoko. Ja znam da njihovi stoperi ne vole baš previše dubine iza leđa, ali nedopustivo je da Lokomotiva protiv najskuplje momčadi u povijesti Hajduka izgleda 45 minuta kao Real Madrid. Bez obzira na uvjete, bez obzira na teren, bez obzira na kvalitetu nogometa. To je za Hajduk jednostavno nedopustivo, kaže Jeličić.

- Pogledajmo četiri igrača zadnje linije Hajduka, ja ovo nisam vidio ni u malom nogometu. Njih četvorica stoje na vrhu šesnaesterca, Raketa i Krovinović okrenuti leđima. Gledajmo Mudražiju, Smakaja i Fetaija na Pukštasu - što ovdje mogu igrači Hajduka, nego ispucati ili izgubiti loptu? Takvih situacija je u prvom poluvremenu bilo desetak. Lokomotiva stoji visoko, poslije Mudražija stalno uz Čopa maltretira stopere i ulazi između linija, dodao je Jeličić.

Joško Jeličić rođen je u Solinu, za Hajduk je odigrao 158 utakmica.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.