JOŠKO JELIČIĆ ANALIZIRA

Mislim da Matjaž Kek premalo rotira igrače

Utorak, 21. ožujka 2017. 00:24 Napisao/la  SC

Osjeti se manjak agresivnosti, smatra Jeličić

Joško Jeličić kratko u HTV-oj emisiji Stadion kratko se osvrnuo na utakmicu između Rijeke i S. Belupa (3:2):

- Rijeka je primila sedam golova u pet utakmica, a u cijelom prvom dijelu sezone primila je osam. Nešto tu nije na nivou. No, igrači Rijeke pokazuju karakter jer se uspijevaju vratiti. Mislim da Matjaž Kek premalo rotira igrače. Igrali su puno utakmica i osjeti se manjak agresivnosti što je inače jaka strana Rijeke. Možda Kek ne vjeruje drugim igračima jer Rijeka ima širinu, kaže Jeličić koji je pohvalio rad trenera Slavena Belupa Željka Kopića:

- Prema igri zaslužili su puno više bodova. Željko Kopić radi sjajne stvari i točno se vidi njegov potpis u igri. Čudi me što mu neki sportski direktori u Hrvatskoj ne daju šansu i umjesto Kopića biraju nekakve potrošene trenere, čast izuzecima. Evo, Carillo. Dosad nisam vidio ništa od onoga što je obećavao, od posjeda i igre. Protiv Hajduka su i Istra i Osijek i Lokomotiva imali bolji posjed lopte. S Osijekom u prvom poluvremenu 25 posto posjeda. Nema igre, a nije mi jasno kako mu Savvas može biti kapetan, pita se Jeličić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.