Joško Jeličić prokomentirao poraz Rijeke, Miškovića, struku, Armadu...

Ponedjeljak, 02. rujna 2024. 20:20 Napisao/la  SC

Vidljivo je da naši klubovi nemaju potreban intezitet, kazao je komentator MAXSporta

Joško Jeličić
Joško Jeličić

Joško Jeličić na platformi MAXSport ovako je prokomentirao poraz Rijeke u Ljubljani:

- Damir Mišković ima zasluge za sve što je Rijeka napravila u prvih 12 godina, ali je najzaslužniji i za ovaj neuspjeh. Smjenom Sopića je pokazao samovolju. Te stvari se moraju mijenjati. Čuo sam da su tamo treneri u omladinskoj školi loše plaćeni. U njihovu stručnom stožeru ima pet ljudi, jedan ima PRO licencu. Ako je to točno, te se stvari defintivno moraju mijenjati. Ovaj mali Šimun Butić je najbolji primjer, pokazao je određeni potencijal, talenat, brzinu, ljevak je... On je došao u prvu momčad, a što se tiče taktičke obučenosti on jedino prepoznaje u kojim dresovima igraju njegovi suigrači. Šimun nije krivac za to! Dolazak u seniorski nogomet iziskuje puno rada na taktici, tehnici i intezitetu, rekao je Jeličić.

- Što se tiče utakmice u Ljubljani, dozvoljavam loš dan, pa i protiv Olimpije, međutim vidljivo je da naši klubovi nemaju potreba intezitet. Rijeka u prosjeku ima 500 metara visokog inteziteta zone 5 i 6, Petrovič ima tisuću metara, a ostali... To nije dovoljno, smatra Jeličić.

- Ovaj rezultat čini me žalosnim, a ono što se događalo  na tribinama čini me bijesnim i razočaranim. Sramim se kao Hrvat i kao čovjek! Paliti baklje, gađati  djecu i žene, ljude na trbinama to je za svaku osudu. Mogu razumijeti frustriranost, dobili su pet komada. Prije toga izgubili su utakmicu na autocesti (sukob Torcide i Armade, op.a.), praktično svih 50 pripadnika Armade bilo je na stadionu, moglo se ovo očekivati, kazao je Jeličić.

 

 

 

 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.