POJAČANJE IZ NAPOLIJA

Radošević službeno u Rijeci do kraja godine

Srijeda, 04. veljače 2015. 17:10 Napisao/la  SC

Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima, kaže Radošević

Josip Radošević službeno je postao igrač Napolija na posudbi u Rijeci, potpisom ugovora mladi veznjak (21) ostaje na Kantridi do idućeg zimskog prijezanog roka.

- Moja prva želja bila je da dođem u Rijeku. Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima. Došao sam se dokazati i dati sto posto na terenu. Igrače Rijeke poznajem, ekipa je povezana i neće biti nikakvog problema, rekao je Josip Radošević.

- Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi. No i na njemu je da se dokaže treneru i izbori za poziciju u momčadi te napravi novi iskorak u svojoj karijeri što sigurno zaslužuje po svom potencijalu, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Josip Radošević iz Hajduka je otišao u Napoli 2013. godine za 2 milijuna eura kao A-reprezentativac, debitirao je za reprezentaciju u utakmici protiv Belgije u mandatu Igora Štimca.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.