JADRANSKI DERBI Josip Drmić: Niti u jednoj ligi u kojoj sam igrao nisam doživio da se toliko kaznenih udaraca svira jednom klubu!

Subota, 26. veljače 2022. 08:43 Napisao/la  SC

Ako uzmemo u obzir moje tri posljednje utakmice koje sam igrao, ja praktički nisam pucao na gol, kaže najbolji strijelac Rijeke

Josip Drmić
Josip Drmić

Josip Drmić ove godine još nije postigao pogodak, prvi dio sezone napadač Rijeke bio je najbolji strijelac Prve HNL:

- Ako uzmemo u obzir moje tri posljednje utakmice koje sam igrao, ja praktički nisam pucao na gol. Morao sam se naprosto prilagoditi situaciji, imam i neke druge zadatke na terenu osim postizanja golova. Sigurno nisam zaboravio igrati nogomet, ali teško i dolazimo do opasnih šansi. Danas se moram duplo više potruditi i dati duplo više energije da dođem do protivničkog kaznenog prostora. Iskreno, nije to meni neki veliki problem, ali neke stvari u našoj igri su se promijenile, to se vidi i sa strane, kaže Drmić za Sportske novosti.

Za razliku od Drmića, Marko Livaja u nastavku sezone nemilice trese mreže, najbolji igrač Hajduka postao je ove godine najbolji strijelac lige (21), u današnjem (18) Jadranskom derbiju predstavlja najveću opasnost za Rijeku:

- Uvijek sam govorio da je top igrač, jedan od najboljih u ligi, no moram naglasiti i da dobro puca jedanaesterce. Doduše, ja u niti u jednoj ligi u kojoj sam igrao nisam doživio da se toliko kaznenih udaraca svira jednom klubu. Trudim se zaista biti realan, nitko ne spori njegovu kvalitetu, ali igrajući u Švicarskoj, Bundesligi ili na Otoku, ja to nigdje nisam doživio, a tu se događa, rekao je Drmić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.