JOSIP BREZNI Za ovo kolo je prekasno otvarati tribine, jer počinje već u četvrtak

Ponedjeljak, 08. lipnja 2020. 17:08 Napisao/la  SC
Josip Brezni, povjerenik 1. HNL
Josip Brezni, povjerenik 1. HNL

Prva HNL jedino je sportsko natjecanje u Hrvatskoj koje se odvija normalno, ali povjerenik lige Josip Brezni poručio je da navijači još neće smjeti na tribine.

- To je nelogično, na to smo upozorili da ne može pola kola biti s gledateljima, a pola ne. Očekujemo da odluka bude bazirana na tome da se svima omoguće isti uvjeti. Pretpostavljam da bi, kako kolo završava 13.6., opcija bila da odluka za nogomet vrijedi kasnije. Sad je de facto kasno jer s kolom počinjemo u četvrtak. Zakonski, prijava javnog skupa je osam dana, to smo već zakasnili. Osim toga nema odluke i nema uputa kako izvršavati s obzirom na epidemiološke zahtjeve. Tako da pretpostavljam da će onda na kraju ipak za ligu, ili za nas, tu odluku stožer prilagoditi da ju možemo početi primjenjivati. Nadamo se da će to biti 29. kolo, ako tako bude pisalo, rekao je Brezni za Hrvatski radio.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.