Joan Carrillo: Rijeka je dobra momčad i moramo se ponovo pripremati za pobjedu!

Nedjelja, 05. ožujka 2017. 19:36 Napisao/la  SC

Joan Carrillo u trima utakmicama osvojio 4 boda, Zoran Zekić ostvario prvu pobjedu u nastavku sezone


Osijek je pobijedio Hajduk rezultatom 2:1, oba pogotka postigao je Ejupi.

 Hajduk i Osijeka sada su bodovno izjednačeni, ali je Osijek u prednosti budući da u idućem kolu Hajduk igra protiv Rijeke.

 - Rijeka je dobra momčad i moramo se ponovo pripremati za pobjedu. Bit će susret s prvim sastavom lige u kojemu moramo dati sve od sebe da dođemo do cilja, neodređeno je Jadranski derbi najavio Joan Carrillo, trener Hajduka koji je u trima utakmicama osvojio 4 boda.

 - Bila je to fizički zahtjevna utakmica, ravnopravna sve do jedanaesterca. Tada se okrenula. Htjeli smo pobijediti, ali jedanaesterac je odlučio pobjednika. Teško mi je biti razočaran s igračima koji su se trudili i dali na ovom teškom terenu sve od sebe. Osijek ima dobre fizičke predispozicije, ali da smo mi dali prvi gol, tko zna kako bi se situacija na terenu razvila. Znali smo što nas čeka, a ponovit ću da je kazneni udarac odredio pobjednika, tvrdi Carrillo.
 
 - Slatka pobjeda protiv velikog protivnika. Zahvala igračima i navijačima. Utakmica je bila baš dobra, znali smo gdje možemo iskoristiti njihove slabosti i ostvariti svoje ciljeve što su svakako bokovi. Imali smo malo problema poslije izgubljenih lopti, ali znali smo da moramo preuzeti rizik. Danas su moji igrači bili bolji u svakom trenutku igre. Napokon sam imao dva vezna igrača koja su bili raspoloženi i pozicijski stajali odlično, rekao je trener Zoran Zekić nakon prve pobjede Osijeka u nastavku sezone

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.