Jadranski derbi: Do utorka prodano 8000 ulaznica, teren u jako dobrom stanju

Utorak, 17. veljače 2015. 17:15 Napisao/la  SC

Od kada sam trener Rijeke, igrači obiju momčadi nikada na terenu nisu dali povoda za usijanje na tribinama, kaže trener Rijeke Matjaž Kek


Prema očekivanju u srijedu se sprema još jedan praznik nogometa na Kantridi. Glasnogovornik HNK-a Rijeka Davor Sever kaže da je do utorka prodano oko 8000 ulaznica, slobodnih mjesta više nema na trbinama D i E. Tribine će zasiguno biti pune.

- Veseli me što će ambijent biti pravi, teren je za divno čudo u jako dobro stanju za ovo doba godine, što znači da možemo očekivati kvalitetnu utakmicu. Derbi nosi svoj naboj, ali veliki rivalitet nije razlog da se nekoga ugrozi na tribinama. Vjerujem da će nogometna Rijeka biti prava na terenu i izvan njega. Od kada sam trener Rijeke, igrači obiju momčadi nikada na terenu nisu dali povoda za usijanje na tribinama, kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

Pripreme za 122. Jadranski derbi su uobičajene kada je rječ o utakmicama tzv. visokog rizika, pripadnike Torcide čeka ograđeni prostor na istočnoj strani stadiona i poseban režim ponašanja u dolasku i odlasku iz grada.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.