JADRANSKI DERBI Ante Erceg: Igramo za sebe, dolazimo u Rijeku željni pobjede!

Petak, 12. svibnja 2017. 15:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Nismo igrati niti za Rijeku kada smo igrali protiv Dinama u Maksimiru, tako sada nećemo igrati niti za Dinamo, kaže Erceg


- Atmosfera u svlačionici je odlična, nikada bolja, puni smo sampouzdanja. Poželio bih da potraje što duže. Idemo u Rijeku sa željom da pokušamo pobijediti. Svjesni smo da nas čeka težak protivnik, domaćin koji želi ostvariti svoj osvojiti prvo mjesto. Mi smo u jako dobroj formi, na Rujevici se dolazimo nadigravati, kazao je ponajbolji Hajdukovac Ante Erceg prije utakmice protiv Rijeke u subotu (17).

Prije dvoboja sa Dinamom špekuliralo se da će igrati za Rijeku, sada je priča obrnuta, neki će reći da će te igrati za Dinamo?

- Igramo za sebe! Nismo igrati niti za Rijeku kada smo igrali protiv Dinama u Maksimiru, tako sada nećemo igrati niti za Dinamo. Pokušat ćemo odraditi sve ono što trener Carrillo bude tražio za Jadranski derbi., osvojiti sva tri boda.

U Rijeci je Hajduk posljednji puta slavio 2012. godine,. kada je momčad vodio Krasimir Balakov, bijeli su pobijedili rezultatom 3:0?

- Tradicije su tu da se ruše. Tako je bili i prije dvoboja sa Dinamom kojega Hajduk u Maksimiru nije pobijedio više od osam i pol godina, pa smo ih pobijedili. Nadam se da će tako biti i protiv Rijeke na Rujevici.

Riječanima će nedostajati njihov najbolji strijelac i jedan od ponajboljih igrača Franko Andrijašević?

- Rijeka ima puno dobrih igrača, Franko je odličan igrač, ali nije naš problem što neće moći igrati zbog tri žuta kartona.

Nema dvojbe da je puno veći pritisak na igračima Rijeke nego Hajduka?

- Mi smo svi opušteni, nemamo nikakav pritisak,  možemo odigrati odličnu utakmicu. Poraz od Lokomotive zasigurno je da im je stvorio dodatni pritisak, ionako su posljednje utakmice igrali pod pritiskom što je razumljivo jer bore se za prvu titulu prvaka u povijesti klubu.

Na posljednje četri utakmice Erceg se upisao u listu strijelaca. Navijači priželjkuju da zabije i na Rujevici?

- Daj Bože! Dakako da bi više volio da mi pobijedimo, makar da do  sva tri boda dođemo autogolom nekog od igrača Rijeke. Imamo veliku želju da se u Split vratimo sa pobjedom.

Rijeka je do sada primila najmanje golova, sa druge strane Hajduk ima ubojit napad?

- Bez obzira što su domaćini primili najmanje golova u ligi od svih momčadi vjerujem da ćemo u stvoriti nekoliko prilika da zatresemo mrežu Prskala i da će barem jedna lopta završiti iza njegovih leđa, zaključuje Erceg.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.