SMJENA U GRADSKOM VRTU

Ivo Šušak službeno novi trener Osijeka

Srijeda, 11. veljače 2015. 12:47 Napisao/la  SC

Tomislav Rukavina smijenjen nakon poraza u Zadru

Ivo Šušak novi je trener Osijeka. Iskusni stručnjak zamijenio je Tomislava Rukavinu kojemu je očigledno presudio poraz (1:3) u Stanovima nakon kojega je Osijek pao na zadnje mjesto.

Inače,  Šušak je treći put postao trener Osijeka, dogovorio je suradnju do kraja sezone. Eventualna buduća suradnja ovisi o plasmanu na kraju sezone.

Osijek je peti hrvatski prvoligaš koji je ove sezone promijenio trenera. Zadar je promijenio dvojicu trenera, Ferdu Milina i Miroslava Blaževića, te ih sada vodi Igor Štimac, u Slavenu Belupu je Ante Čačić zamijenio Elvisa Scoriju, u Splitu Zoran Vulić došao je nakon Ivana Matića, a u Hajduku je nakon ostavke Igora Tudora na mjesto vršitelja dužnosti trenera postavljen njegov pomoćnik Hari Vukas.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.