Ivo Baldasar zatražio ostavku Alojzije Šuprahe zbog fizičkog napada na Marina Brbića

Petak, 06. lipnja 2014. 18:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Šupraha je savjetnik za sport u županiji pa se očekuje reakcija župana Zlatka Ževrnje, a Hajduk će Šuprahu prijaviti HNS-u

Ivo Baldasar osudio je fizičk napad Alojzija Šuprahe na Marina Brbića i pozvao ga podnese neopozivu ostavku s mjesta predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

- Nemili događaj u kojem je Alojzije Šupraha nasrnuo na Marina Brbića najoštrije osuđujem. Riječ je o divljačkom i neprihvatljivom ponašanju koje je za svaku osudu, a pogotovo što se radi o sportskom djelatniku čije je ponašanje sve samo ne sportsko, poručio je gradonačelnik Splita Baldasar.

Šupraha je savjetnik za sport u županiji pa se očekuje reakcija župana Zlatka Ževrnje, a Hajduk će Šuprahu prijaviti HNS-u. Hajduk takođe traži Šuprahinu smjenu!

Inače, Šupaha tvrdi da nije udario Brbića, njegov odvjetnik zatražio je da sud pribavi snimku nadzorne kamere iz restauranta nedaleko kojega se incident dogodio. Prema brbićevu iskazu, Šupraha je prvo sjeo na poklopac motora njegova automobila, a onda je fizički nasrnuo na njega zbog čega je morao otići u Hitnu pomoć.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.