Prva HNL: Ivan Lepinjica donio bod Slavenu Belupu, Robert Murić debitirao

Petak, 16. veljače 2024. 19:04 Napisao/la  SC

Belupo je izjednačio nakon povezane izmjene loptom koju je počeo Adrian Liber

Robert Murić
Robert Murić

 Slaven Belupo i Istra 1961 podijeli su bodove u prvoj utakmici 23. kola.

U 38. minuti Marešić je glavom skrenuo loptu u mrežu nakon ubačaja iz kuta, Istra 1961 je otišla na odmor s prednošću nakon nezanimljivog prvoga dijela.

Nešto intezivnije igralo se u drugom dijelu, Belupo je izjednačio nakon povezane izmjene loptom koju je počeo Liber, Štrkalj je odigrao Lepinjici, koji je ušao u kazneni prostor i s 12 metara ispred Majkića loptu poslao u mrežu - 1:1.

Od 46. minute za Slaven Belupo debitirao je Robert Murić, treći bivši igrač Rijeke u momčadi koprivničkog prvoligaša

Murić je zadnju utakmicu u turskom prvenstvu odigrao 24. siječnja, ne bi trebao imati problema s adaptacijom na HNL u kojemu je do sada igrao samo za Rijeku.

SLAVEN BELUPO: Sušak, Bosec, Pllana, Međimorec, Krušelj (46 Boras), Agbekpornu, Lepinjica, Liber (75 Caimacov), Mioč, Nongoh (46 Murić), Štrkalj (90 Ortiz)

ISTRA 1961: Majkić, Kadušić (75 Hujber), Majstorović, Marešić, Devetak, Blagojević, Petrusenko, Čuić (67 Ćalušić), Ekong (67 Fago), Vuk, Erceg

Utakmica 23. kola: Slaven Belupo - Istra 1961 1:1 (Lepinjica 54/Marešić 38)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.