Ivan Krstanović: Bili smo puno bolji od Hajduka, dominirali smo 90 minuta

Ponedjeljak, 07. travnja 2014. 10:43 Napisao/la  SC

- Jedna od najdražih pobjeda ove sezone. Ovo je bila važna utakmica da pobjegnemo na pet bodova prednosti, i pokazali smo da smo trenutno drugi klub u državi, ustvrdio je Anas Sharbini

Ivan Krstanović i Anas Sharbini obilježili su Jadranski derbi. Ivan Krstanović izborio je i realizirao dva jedanesterca pritom iznudivši crveni karton Marija Maloče. Sjajni Anas Sharbini završio je priču okrunivši svoju sjajnu igru dvama pogocima.

- Bili smo puno bolji od Hajduka, dominirali smo 90 minuta. Najbitnije je da smo pobijedili i osigurali drugo mjesto. Sada ćemo pokušati dobiti sve utakmice do kraja, te se moramo okrenuti finalu Kupa, rekao je Ivan Krstanović.

- Jedna od najdražih pobjeda ove sezone. Ovo je bila važna utakmica da pobjegnemo na pet bodova prednosti, i pokazali smo da smo trenutno drugi klub u državi, ustvrdio je Anas Sharbini.

Pogledajte u videu izjave Ivana Krstanovića i Anasa Sharbinija.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.