Ivajlo Petev u četvrtak postaje trener Dinama, Ivan Bebek sudi derbi pred ispunjenim tribinama

Srijeda, 28. rujna 2016. 16:01 Napisao/la  SC

Dinamo bi u derbiju nakon dužega razdoblja mogao imati veliku prednost u pozitivnom ozračju


Ivajlo Petev u četvrtak će službeno postati novi trener Dinama. U zagrebačkom klubu zakazali su predstavljanje točno u podne, kada će Petev održati prvu konferenciju za novinare.

Zanimljive su spekulacija oko toga hoće li novi trener voditi momčad protiv Hajduka ili će na klupu sjesti nakon stanke zbog nastupa reprezentacija. Boji li se Petev eventualnog neuspjeha protiv Hajduka?!

Ivan Bebek određen je suditi derbi između Dinama i Hajduka, riječki arbitar sudi utakmicu za koju vlada veliko zanimanje zbog dvaju razloga.

Prvo, Dinamo je u evidentnoj krizi, što se najbolje osjeća po optimističnim najavama iz Splita. Hajduk se nada uspjehu...

Drugo je manje bitno za hrvatski nogomet, ali je važno za Dinamo. U derbiju se očekuje nogometna atmosfera kakva odavno nije viđena, počev od utakmice protiv Juventusa navijač Dinama ponovo će bodriti igrače s tribina.

Nakon dužega razdoblja, Dinamo bi usred negativne serije mogao imati veliku prednost u pozitivnom ozračju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.