Ivajlo Petev, trener Dinama: Ne možemo se boriti za naslov, a onako izgledati u važnim utakmicama

Petak, 28. travnja 2017. 19:14 Napisao/la  SC

Matematičke šanse još postoje, ali izgubili smo u tri dana dvije utakmice. I bit će nam sada jako teško, no vratit ćemo se na put na kojem smo bili prije 12 dana, kaže Petev


Dinamo u subotu igra protiv Cibalije u ne baš dobroj atmosferi nakon dva poraza i izglasavanja (ne)povjerenja treneru Ivajlu Petevu:

- Je li prvenstvo gotovo? Matematičke šanse još postoje, ali izgubili smo u tri dana dvije utakmice. I bit će nam sada jako teško, no vratit ćemo se na put na kojem smo bili prije 12 dana. Ali, da jako mi je čudno da smo u tako kratkom periodu baš toliko pali, kaže Petev.

Trener Dinama nalazi se u nezavidnoj poziciji:

- Nadam se da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i vratiti se na put na kojem smo bili prije 12 dana. Neće nam biti lako, moramo se skupiti i biti jači od svakoga. Vjerujem da ćemo odigrati bolje i uzeti tri boda. To nam je jedini cilj, igrači će dobiti priliku 'očistiti' svoje ime, oni moraju ginuti za Dinamo. To je sve što ću tražiti od igrača. Motivacija igrača? Da, izgledalo je da su demotivirani, ali to je samo tako ispalo. I meni je to čudno, jako čudno. Moramo raditi na tome, ne možemo se boriti za naslov, a tako izgledati u tako važnim utakmicama. To je nemoguće, to nije pristup kakav treba biti, ako nema te želje onda ispadamo takvi kakvi ispadamo. Znam što treba napraviti, siguran da ćemo već sutra to vidjeti, kaže Petev.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.