Ivajlo Petev, trener Dinama: Ne dajem ostavku i ne bojim se ničega!

Utorak, 25. travnja 2017. 20:50 Napisao/la  SC

Ostavka? To nije moj posao, ima tko će to riješiti. Ja preuzimam odgovornost. A što imam za reći igračima, reći ću im u svlačionici, kaže bugarski trener

Nogometaši Dinama doživjeli su novi poraz, ovaj puta u Koprivnici od Slaven Belupa.

Već se nakon poraza od Hajduka nagađalo tko će zamijeniti Peteva na klupi modrih, ali smjena, kao i ostavka, su izostali.

- Ostavka? To nije moj posao, ima tko će to riješiti. Ja preuzimam odgovornost. A što imam za reći igračima, reći ću im u svlačionici. Ja se ne bojim ničega osim bolesti, poručio je Ivajlo Petev.

Bugarski strateg priznao je da je njegova momčad u krizi.

- Bili smo bolji, nije bilo ono što smo htjeli, ali kontrolirali smo utakmicu, šteta da smo iz dva, tri udarca primili dva gola, bilo je nesreće...Nakon Lokomotive smo upali u krizu, to je to, kratak je bio Petev.

Ante Ćorić nakon debakla u Koprivnici otkrio je kako je Petev sve u svlačionici pogledao u oči i rukovao se sa svima.

- Ne znam što mu to znači, rekao je Ćorić.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić najavio je da će odluke biti donesene, ali da prvo treba prespavati.

- Petev je još uvijek tu, ali očito je momčad u krizi. Događaju nam se loše stvari i zbog toga neke stvari trebamo privesti kraju i vidjeti što dalje. Ponavljam, moramo prespavati, rekao je Barišić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.