IVAJLO PETEV, TRENER DINAMA

Ako je sudac dosudio penal, valjda je penal bio

Nedjelja, 26. veljače 2017. 18:04 Napisao/la  SC

Igrači Dinama  bacili su dresove na tribine, navijači im vratili dresove i pokazali što misle o njihovoj pobjedi

Dinamov trener nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi koja je iz dvojbenog kaznenog udarca došla do pobjede 2:1 u Vinkovcima protiv Cibalije

- Imali smo par prilika u prvom dijelu koje nismo iskoristili, ali na kraju je ispalo dobro. Nisam zadovoljan kako smo igrali, nije to bio onaj Dinamo od zadnjih mjesec i pol. Moram priznati da je i teren bio jako loš, a imamo i dosta mladih igrača koje moramo istrpiti. Ipak, najvažnije je da smo uzeli bodove, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev nakon utakmice.

O spornom kaznenom udarcu Petev je rekao:

- Da budem iskren, moram pogledati snimku dosuđenog penala. Čim je sudac dosudio, valjda je bio. Ipak, ne mogu sada biti siguran sto posto, završio je Petev.

Nakon utakmice igrači Dinama pokušali su proslaviti pobjedu sa svojim navijačima, razdragano su im bacili dresove na tribine, no ovi su jasno pokazali što misle o načinu kako je njihova momčad došla do tri boda – vratili su im dresove nazad

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.