Ivajlo Petev: Soudanijevo udaranje? Kad nekom igraču ne ide, onda postane nervozan!

Petak, 14. travnja 2017. 23:59 Napisao/la  SC

Vjerujem da smo pokazali svima da sve one gluposti koje se pišu po medijima nisu točne, kazao je Mario Tokić


Dinamo je pobijedio (2:1) Lokomotivu dvama kaznenim udarcima u još jednoj u nizu utakmica nakon koje je trener Dinama morao odgovarati na pitanje o pristranom suđenju.

Sudac Tihomir Pejin opravdano je dosudio oba kaznena udarca, ali u 18. minuti nije kaznio Soudanija zbog toga što je nogom  udario Capana.

- Soudanijevo udaranje? Kad nekom igraču ne ide, kada rezultat nije dobar, onda i oni postaju nervozni. Ne možemo se tako ponašati, a kad je neki igrač nervozan onda je na samo 50 posto. Računam da je Soudani bio nervozan zbog slabog rezultata, kazao je Ivajlo Petev, koji j eovako vidio utakmicu:

- Mogu podijeliti utakmicu na dva dijela. Ušli smo loše u utakmicu, prvih 15-ak minuta napravili puno grešaka i bili prespori. Kad primimo gol onda je to naša velika greška, nisam zadovoljan prvim poluvremenom. U nastavku smo ubrzali igru, igrači s klupe su dobro reagirali. Mogli smo još zabiti, osvojili smo tri boda i idemo dalje, kaže Petev.

- Mislim da nijedan trener nije sretan nakon poraza, ali ja sam jako zadovoljan nastupom svojih igrača. Vjerujem da smo pokazali svima da sve one gluposti koje se pišu po medijima nisu točne. Moramo biti svjesni da je razlika u kvaliteti velika i da Dinamo uvijek može iz neka dva blica stići do pogotka. Zadovoljan sam s nastupom svoje momčadi. Soudanijevo udaranje? Nisam dobro vidio tu situaciju jer sam bio pokriven, ali to je procjena suca koji je bio jako blizu, kazao je trener Lokomotive Mario Tokić.

Standings provided by Sofascore