KANTRIDA POSTALA PROBLEM

Ištuk: Bolje je kad igramo van Rijeke

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 18:11 Napisao/la  Igor Vranić

Da smo igrali negdje drugdje možda bi bilo bolje, ovi se momci očito teško nose s pritiskom na Kantridi.

Ivo Ištuk, tener Rijeke, trezveno je procijenio aktualni trenutak riječke momčadi:

- Da smo igrali negdje drugdje možda bi bilo bolje, ovi se momci očito teško nose s pritiskom na Kantridi i sa svime što se posljednjem razdoblju događalo oko kluba. Jedino mogu biti zadovoljan pristupom, donekle smo dobro funkcionirali u defenzivnom bloku, sve ostalo nije bilo dobro. Nedostajalo nam je mirnoće u veznom redu, koji nije vodio igru.  Očekivao sam da ćemo više igrati. Vjerojatno će biti bolje kada se vrate ozlijeđeni igrači, koji imaju više iskustva od ovih mladića.

Tomislav Ivković, trener Lokomotive, nabacivao se komplimentima na račun domaće momčadi

- Iznenadila me je Rijeka agresivnom igrom, ni jednoj momčadi nije lako uzeti bod na Kantridi protiv ovakve Rijeke.  U prvih dvadesetak minuta svaka odbijena lopta bila je riječka, kako je vrijeme prolazilo počeli smo se dizati. Imamo mladu momčad koja je sklona oscilacijama, nedostaje nam  zadnji pas da pokušamo realizirati onih nekoliko prilika koliko smo imali. Mislim da je rezultat utakmice pravedan. 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.