ISTRA 1961 - DINAMO (18) Dario Tomić: Dinamo neće biti opušten, svaki bod im je važan!

Četvrtak, 03. ožujka 2016. 11:16 Napisao/la  SC

Inače bi u ovoj fazi prvenstva već imali veliku prednost pred prvim pratiteljem, ali ovaj put nije tako, kaže Tomić uoči današnje utakmice u Puli


Nogometaši Istre 1961 danas od 18 igraju protiv najbolje momčadi HNL-a, u Pulu dolazi vodeći Dinamo koji održava prednost pred Rijekom. Da bi je vratio na pet bodova, mora pobijediti na Aldo Drosini. S druge strane Istra 1961 ima isti broj bodova kao i Osijek na pretposljednjoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi:

– Protiv ovakve momčadi nema srljanja. Oni znaju iskoristiti svaku minimalnu pogrešku tako da greške moramo smanjiti na minimum, a u utakmicu ući čvrsto, borbeno i jako i tražiti priliku, kaže Dario Tomić, koji je podsjetio da je zadnja utakmica u Puli završila 1:1.

– U Puli smo pred kraj utakmice imali sjajnu priliku za pobjedu, ali je na žalost nismo iskoristili. Bila je velika borba i mislim da je rezultat od 1:1 bio realan. Koliko pratim njihove izjave, vidim da govore da im je uvijek teško igrati u Puli. Mislim da će i u četvrtak biti teško, kako nama, tako i njima. Svi su oni opasni prema naprijed, napadači i igrači koji se uključuju iz drugog plana. Zato treba obratiti pozornost na sve igrače, iako bih možda izdvojio Soudanija, jer smatram da je on igrač koji može riješiti utakmicu, a to je nedavno pokazao protiv Rijeke. Tko god da im igra će biti opasno, jer su svi kvalitetni i svi nam mogu raditi probleme, govori Tomić svjestan da Dinamo mora igrati na pobjedu:

– Inače bi u ovoj fazi prvenstva već imali veliku prednost pred prvim pratiteljem, ali ovaj put nije tako. Zato sam siguran da kod njih neće biti nimalo opuštanja. Svaki bod im je važan pa mislim da će od prve minute jurnuti. Mi i dalje imamo problem rano primljenog pogotka i radimo na tome da izbjegnemo taj rani gol. Sa snagom više nema problema, lako izdržimo cijelu utakmicu. Za sebe mogu reći da se osjećam izvanredno jer iako sam imao tu pauzu zbog ozljede, mogu odraditi 90 minuta bez problema, zaključuje Tomić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.