Incident nakon utakmice u Puli, sudac prijavio sportskog direktora Hajduka

Nedjelja, 26. studenog 2023. 21:10 Napisao/la  SC
Nikolicius
Nikolicius

Nakon utakmice između Istre 1961 i Hajduka dogodio se incident kada je jedan navijač Hajduka preskočio ogradu i izazvao fizički sukob redara i nekoliko pripadnika Torcide koji su preskočili ogradu.

- NK Istra 1961 najoštrije osuđuje događaje koji su se odvili nakon utakmice, a koji su prouzrokovani od strane nekolicine gostujućih navijača. Ovakvi pojedinačni događaji nemaju nikakve veze s nogometom, a njihovi autori ne predstavljaju nogometne navijače koji su uživali u pravom nogometnom spektaklu u Puli, objavila je Istra 1961 u priopćenju.

U zapisniku utakmice stoji prijava suca utakmice Anta Čuline

HNK Hajduk
Nakon završetka poluvremena sportski direktor HNK Hajduka Nikoličius ušao je na teren za igru i krenuo prema meni i izražavao nezadovoljstvo sa suđenjem. Nakon intervencije zaštitarske službe isti je izašao izvan terena za igru. U 71.-oj minuti zaustavio sam igru u trajanju od 3 minute, zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava u teren za igru te nastalog dima sa prostora južne tibine.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.