Igor Tudor ni riječi o suđenju, Igor Pamić jedva čeka utakmicu protiv Dinama

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014. 10:44 Napisao/la  SC

Nije se lako vratiti, posebno protiv protivnika koji je moćan i stalno aktivan. Ali mi smo narasli u igri i jedva čekamo sljedeću utakmicu, kaže Igor Pamić

 Nakon remija u Puli (1:1) protiv Istre, trener HajdukaIgor Tudor nije htio komentirati suđenje, niti isključenje

- Samo sam izašao metar-dva van svog prostora, nije bilo prigovora, objasnio je Tudor zašto ga je sudac Fran Jović poslao na tribine.

- Mojim momcima nemam što zamjeriti, žao nam je što nismo pobijedili. Išli smo na pobjedu, ali u nogometu postoji protivnik! Što je, tu je, jedan bod! Okrećemo se sada Osijeku u utakmici koja nas čeka za sedam dana. Imali smo dominaciju i neke šanse, ali i Istra je iz svog klasičnog oružja, kontre mogla zabiti još jedan gol. Čeka nas puno rada, kazao je Tudor.

Igor Pamić bio je zadovoljan rezultatom:

- Igrali smo povremeno dobro, prvo poluvrijeme bili smo slabi, u fazi obrane ajme meni majko Božja. Nije se lako vratiti, posebno protiv protivnika koji je moćan i stalno aktivan. Ali mi smo narasli u igri i jedva čekamo sljedeću utakmicu, kaže Pamić uoči gostovanja u Maksimiru gdje Istru čeka Dinamo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.