Igor Štimac, trener Zadra: Izuzetno smo vrijedno radili i nismo zaslužili biti izbačeni iz lige

Nedjelja, 31. svibnja 2015. 18:03 Napisao/la  SC

Nije nas pokolebalo njihovo vodstvo, kao ni svakojake priče koje su kružile oko kluba, ni smiješni HNS sa svojim odlukama u protekla dva tjedna, rekao je Štimac nakon utakmice protiv Lokomotive

Nogometaši Zadra i Igor Štimac zajedno su proslavili ispadanje iz lige, tako bi se mogao protumačiti potez trenera Zadra nakon utakmice (2:2) protiv Lokomotive na kraju koje su gosti izjednačili u sudačkoj nadoknadi.

- Računao sam da oni igrači, koji su tu na posubama, neće biti raspoloženi za bacanje na glavu i zato sam se odlučio za drugačiju momčad od onoga što ste navikli. Mislim da smo, osim u prvih 20 minuta, u potpunosti dominirali. U prvom poluvremenu je imala i Lokomotiva neke prilike, ali imali smo i mi dvije izuzetno dobre preko Pešića i Krstranovića. Nije nas pokolebalo njihovo vodstvo, kao ni svakojake priče koje su kružile oko kluba, ni smiješni HNS sa svojim odlukama u protekla dva tjedna, koje su bitno narušile dobro ozračje koje je potrebno za normalan rad. Pokazali smo da smo pravi sportaši i zato veliko hvala mojim igračima i svima koji su sudjelovali u radu. Vodim svoje igrače na proslavu, jer imamo razloga biti ponosni i proslaviti ovaj trenutak. Izuzetno smo vrijedno radili i nismo zaslužili biti izbačeni iz lige. A dogodilo se baš to! Nismo ispali rezultatom, nego smo izbačeni. No, ovaj trenutak je možda početak stvaranja velikog Zadra.

Standings provided by Sofascore