Igor Štimac prvi kandidat za novog trenera Istre 1961

Nedjelja, 04. listopada 2015. 21:22 Napisao/la  I. V.

Navijači imaju pravo skandirati što god žele, gospodin Glover odlučuje o mojoj sudbini, kaže Igor Pamić


Igor Štimac najveći je kandidat za novog trenera Istre 1961! Njegov imenjak Pamić pred otkazom je nakon što je Istra 1921 izgubila (0:3) utakmicu 12. kola protiv Hajduka za pola sata!

Istra 1961 nakon 12 kola ima samo tri pobjede što je daleko ispod ambicija vlasnika kluba Michaela Glovera, koji je nekoliko puta otvoreno kritizirao Pamićev rad. Amerikanac i Žminjac od prvoga dana nisu pronašli zajednički jezik, atmosfera u klubu nije dobra i samo je bilo pitanje vremena kada će se dogoditi prva promjena. Kao i obično u nogometu, najlakše je promijeniti trenera.

Štimac je nema posla nakon što je otišao iz Zadra i slovi kao izgledni trener Istre 1961! Prema habitusu i svemu što pulskom klubu u ovom trenutku treba da se stabilizira, Štimac djeluje kao idealno rješenje.

- Što ću komentirati nakon što smo primili tri komada. Olako smo primili prva dva gola, poslije se i bolje momčad od nas ne bi mogle vratiti. Upozoravao sam igrače da pokušaju prvih 20-25 minuta biti što je moguće koncentriraniji, nažalost mladi Gojković je već u 7. minuti zabio autogol. To je sve posljedica straha, kazao je Pamić nakon utakmice.

Stefana Nikoča uveli ste u igru u tek 66. minuti?

- On je "Zlatna rukavica", u svom stilu je odgovorio Paminjo.

Dvadesetak pripadnika navijačke skupine Demoni nakon susreta tražili su vaš odlazak?

- Navijači imaju pravo skandirati što god žele, gospodin Glover odlučuje o mojoj sudbinbi.

Hajduk je sada bod iza Dinama?

- Hajduk nikad nije bio bolji, ali Dinamo će biti prvak iz više razloga koje vi dobro znate, zaključio je Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.