Igor Štimac podnio ostavku na dužnost trenera nogometaša Zadra

Četvrtak, 16. srpnja 2015. 14:01 Napisao/la  SC

Štimac je rekao da klub nema podršku Grada Zadra, da jeostao bez 19 igrača, te da nema infrastrukturu za povratak u Prvu ligu


Igor Štimac u četvrtak je podnio ostavku na dužnost trenera nogometaša Zadra. Iako je počeo pripreme, Štimac je odlučio napustiti zadarskog drugoligaša.

Na konfrenciji za novinare Štimac je rekao da klub nema podršku Grada Zadra, da jeostao bez 19 igrača, te da nema infrastrukturu za povratak u Prvu ligu.

Zadar je prošlu sezonu u Prvoj HNL završio na posljednjem mjestu sa 32 osvojena boda, ali je prvoligaški status izgubio prije završetka sezone, jer nije dobio licencuu za igranje u prvoj ligi. Klub ima evidentirani dug od pet milijuna kuna, u većinskom vlasništvu je Grada Zadra. Najveći dioničar je Reno Sinovčić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.