Igor Štimac blizu Esteghlala, bivši izbornik pregovara s klubom iz Teherana

Subota, 20. lipnja 2015. 15:31 Napisao/la  SC

Štimac je sredinom tjedna izjavio da će iranska ponuda sačekati dok ne obavi razgovore s gradskim čelnicima, koji su većinski vlasnici Zadra


Igor Štimac prema svemu sudeći postaje novi trener Esteghlala iz Teherana. Još uvijek aktualni trener Zadra boravi u Teheranu, gdje dogovara uvjete eventualne suradnje.

Štimac je sredinom tjedna izjavio da će iranska ponuda sačekati dok ne obavi razgovore s gradskim čelnicima, koji su većinski vlasnici Zadra. Bivši izbornik namjeravao je ostati na klupi drugoligaša pod određenim uvjetima:

- Mislim da sam već bio vrlo jasan oko toga što je potrebno da bismo nastavili suradnju. Nije to ucjena, nego nešto što se mora napraviti da bi se postavili stabilni temelji za jaki Zadar u budućnosti, rekao je Štimac.

Drugim riječima, Grad Zadar trebao je osigurati sredstva za klupski budžet i izgradnju klupske infrastrukture. Buudći da je Štimac krajem tjedan otputovao u Iran, jasno je što gradski čelnici misle o investicijama u nogomet.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.