Igor Pamić, trener Istre: Zahvaljujem igračima Hajduka koji su nas prije utakmice podcjenjivali

Nedjelja, 21. listopada 2012. 22:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Prvo poluvrijeme je naše najslabije poluvrijeme ove sezone, šanse koje su stvorili domaćini bile su plod naših pogrešaka, kaže Pamić

Trener Hajduka Mišo Krstičević nije krio razočaranje porazom od Istre:

 

- Vrlo teško mi je pao poraz od Istre 1961. U prvom poluvremenu smo stvorili nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Samo je Andrijašević promašio tri stopostotne prigode. Najviše mi je žao zbog publike koja je u velikom broju došla. Ne mislim podcijeniti vrijednost Puljana, ali svi smo očekivali pobjedu, kazao je Krstičević

 

Zbog čega niste u igru ubacili Kiša?

 

- Kiša obožavam ali bilo bi preriskantno na teren poslati još jednog 18-godišnjaka, već smo na travnjaku imali Milića i Radoševića. Čekam trenutak da mu pružim pravu priliku, kaže Krstičević.

 

Igor Pamić uspio je prekinuti niz od tri uzastopna poraza:

 

- Prvo poluvrijeme je naše najslabije poluvrijeme ove sezone. Šanse koje su stvorili domaćini bile su plod naših pogrešaka. Primijetio sam da je Hajduk na svim domaćim utakmicama vodio i to već nakon prvog poluvremena. Bog nam je dao šansu da ne vodi protiv nas. Ujedno će se zahvaliti domaćim igračima, koji su nas svugdje po novinama podcjenjivali. Ne znam zašto, ali Bog nam je to sve vratio, kazao je Pamić.

 

Zbog verbalnog sukoba sa klupom Hajduka sudac je Pamića poslao na tribine prije kraja susreta. Što je pravi razlog?

 

- Idemo pričati o nogometu, o tome kako je Istra pobijedila u Splitu, zaključio je Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.