IGOR PAMIĆ PROZIVA

Gospodo draga, nije samo Zagreb Hrvatska!

Utorak, 06. kolovoza 2013. 09:17 Napisao/la  SC

Dok se ovako radi u hrvatskom nogometu, neće biti napretka, kaže ogorčeni Pamić

 

Igor Pamić nije se mogao suzdržati nakon poraza od Lokomotive, trener Istre 1961 najmanje je govorio o nogometu:

 

- Moja momčad je bila fantastična i tu završavam s nogometom.  Znate da uvijek izbjegavam govoriti o sucima, ali ovoga puta hoću. Cijela Hrvatska neka se sjeti sljedećega. Prošle godine smo išli u Maksimir kod Lokomotive, imali smo 3 boda više od njih, a na utakmici su nas suci strašno pokrali. Od tada su Lokosi krenuli prema gore, a mi zastali.  Što se ove utakmice tiče, spomenut ću samo dva crvena kartona koje su trebali dobiti gosti(Mrzljak, Samateh, op.a). Nisu igrači Lokomotive krivci, jer su oni naviknuti na to. Možemo mi imati ligu osam ili ligu šest, ali dok se ovako radi u hrvatskom nogometu neće biti napretka. Neka nas izbace iz lige i neka me kazne zbog ovog što govorim, ali gospodo draga, nije samo Zagreb Hrvatska. I Pula je jedan lijepi dio Hrvatske. Očito je da u nogometu ne možemo dosegnuti to što želimo. Mi ćemo raditi dalje, a pustit ću sve koji su gledali ovu utakmicu neka prosude, kaže Pamić.

 

Lokomotiva je prvi pogodak u 86. minuti postignula dok je jedan igrač Istre ležao zbog ozljede:

 

- Kada je protivnički igrač na podu, ja se derem svom igraču da izbaci loptu, a ovo tu što smo vidjeli na utakmici nije fer ni ljudski. Mogu samo reći da se sigurno ne bi veselio da zabijemo gol kakav je zabila Lokomotiva, tvrdi Pamić

Pamića brine reakcija njegovih igrača nakon ovakvog poraza:


-
Ništa nam nije falilo. Jedino smo imali dvije greške pa smo dopustili dva puta protivniku kontre. Drugo poluvrijeme smo stisnuli gas i dečki su bili fantastični. Mi već godinama igramo utakmice znajući za neke stvari. Druga gospoda pak idu drugačije na utakmice, i doma i vani, ali možda je bolje da šutim, zaključuje Pamić.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.