IGOR PAMIĆ PORUČUJE

Platini bi morao češće dolaziti u Hrvatsku

Petak, 07. prosinca 2012. 20:54 Napisao/la  SC

Postavlja se pitanje igramo li mi u pravoj ligi, rekao je Pamić nakon što je Zagreb pobijedio Istru iz dva kaznena udarca

Nakon poraza u Kranjčevićevoj trener Istre Igor Pamić nije se pojavio na presici, ali je za Regional Express ogorčeno prokomentirao suđenje u utakmici koju je Zagreb dobio (2:1) iz dva kaznena udarca.

- Ovo više stvarno nema smisla, postavlja se pitanje igramo li mi u pravoj ligi. Je li ovo i naša liga ili nije? Ne pitajte me na što aludiram. Kad igramo loše, onda to i priznam, no danas smo bili puno bolji, igrali odlično, a cijelu su utakmicu sudili protiv nas. Platini bi morao češće dolaziti u Hrvatsku, možda bi se tada stvari napokon stavile na pravo mjesto. Ogorčen sam, bijesan, ali ponosan na svoje igrače. Želim da naša javnost u Puli i Istri zna da su dečki igrali jako dobro i da nisu niti najmanje krivi za poraz.

Igrače Zagreba nakon utakmice bilo je sram. Ja igrače ne krivim, igrali su pošteno kao što igraju i moji dečki, no ovo više nema nikakvog smisla. Nama sada predstoji pauza u kojoj moram motivirati igrače da igraju nogomet. Kako kada nam ovako sude, rekao je Pamić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.