Igor Pamić: Svi skupa bili smo pomalo skeptični da nećemo biti na nivou! Zapravo, nismo bili na nivou!

Nedjelja, 12. srpnja 2015. 12:38 Napisao/la  SC

Bez obzira na to što smo u određenim trenucima malo visjeli, zadovoljan sam odigranom utakmicom, kaže Pamić


Istra 1961 krenula je u novu sezonu pobjedom (3:1) protiv momčad Slavena Belupa, trener Igor Pamić svjestan je težine osvojenih bodova:

- Strahovito važna pobjeda iz bilo kojeg kuta gledanja. U ovakvim okolnostima slaganja momčadi mislim da smo svi skupa bili pomalo skeptični da nećemo biti na nivou i zapravo nismo bili na nivou. Mislim da se utakmica odvijala točno kao što sam rekao, a to je da smo sakrili naše mane i iskoristili njihove slabosti. Tako sam je vidio utakmicu. Dečkima svaka čast, smatram da su izvukli maksimum. Bez obzira na to što smo u određenim trenucima malo visjeli, zadovoljan sam odigranom utakmicom. Možda su najveći problem naše igre bile mnogobrojne tehničke greške zbog kojih smo ulazili u probleme. Pred sobom imamo dragocjeno vrijeme koje ćemo iskoristiti za uigravanje momčadi. Nadam se da ćemo iz tjedna u tjedan biti bolji, kaže Pamić.

Trener Istre nije htio javno analizirati pojedinačni učinak:

- Mislim da nije vrijeme za takve analize i smatram da su svi dali svoj maksimum. Netko je bio bolji, nego slabiji. S nekim igračima nisam pre zadovoljan, ali ukupno gledajući nisam nezadovoljan. Međutim, ne bi bilo korektno da ne spomenem Franjića, ipak je čovjek zabio dva gola. On je ipak kapacitet za više od onog što je pružao prošle sezone. Sve ostalo na jednom određenom nivou, u razini onoga što trenutno možemo učiniti, zaključuje Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.