Igor Pamić sipa otrov: Preglup sam da bih pametno komentirao događanja na utakmici!

Subota, 29. kolovoza 2015. 23:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Ja sam zadovoljan učinkom, moj predsjednik nije. Nakon 36 kola možemo pričati o učinku momčadi, dakako ako tada budem trener Istre 1961, kaže Pamić


Igor Pamić bio je posebno raspoložen na presici nakon poraza (0:3) u Splitu, trener Istre 1961 poslao je nekoliko ciničnih poruka na nekoliko različitih adresa:


- Čestitam Splitu na ovakvom "razbijanju", iako Split nije bio toliko dobar kao što mi nismo bili toliko loši. Preglup sam da bi pametno komentirao događanja na utakmici. "Moji" novinari su napisali da imam najbolju momčad u povijesti kluba, pa onda nije bilo razloga da se nerviram i skačem sa klupe. To je glavni razlog zbog kojeg sam mirno sjedio sam klupi, rekao je Pamić i ironično pojasnio tri promjene nakon odmora:

- Valjda ste vidjeli koliko su oni ubrzali igru!

Vratar Iveša protiv Dinama bio je najbolji igrač, protiv Splita nije bio na potrebnoj razini:

- Iz dva udarca domaćini su nam zabili dva gola. Iveša je trebao bolje reagirati, radi se ipak o iskusnom vrataru, rekao je Pamić koji je osebujno prokomenitrao kako je Svraka za samo samo 8 minuta dobio crveni karton:

- Valjda je ljut što ne igra. Sada imam na raspolaganju jednog igrača manje za sljedeću utakmicu, kaže Pamić.

Koliko ste zadovoljni dosadašnjim bodovnim učinkom?

- Ja sam zadovoljan, moj predsjednik nije. Nakon 36 kola možemo pričati o učinku momčadi, dakako ako tada budem trener Istre 1961, zaključio je Pamić.

Zoran Vulić ovako je vidio utakmicu:

- Istra 1961 povijesno je teška, kako za Hajduk, tako i za Split. Odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme, kada smo uz tri postignuta gola mogli još koji puta zatresti mrežu Puljana. U nastavku susreta, iako smo od 54. minute imali igrača više, nismo uspjeli zabiti gol. Igrali smo loše što me strašno naljutilo i razočaralo. Mislim da su Bagarić i Blagojević svojim igrama u dosadašnjem tijeku prvenstva zaslužili da ih izbornik Niko Kovač pozove za neki prijateljski ogled, kaže trener Splita.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.