Igor Pamić: Rijeka ima vrhunsku momčad i trenera, jednostavno se nismo mogli oduprijeti

Nedjelja, 13. rujna 2015. 22:10 Napisao/la  SC

 Većim dijelom utakmice smo pokazali organizaciju, sistem… Znali smo što hoćemo, rekao je Matjaž Kek


U igri za brzi zaborav Rijeka je u Puli pobijedila Istru 1961 pogotkom Romana Bezjaka u 9. minuti. Rijeka je bila izrazito nadmoćnija u prvom dijelu, Istra potpuno nemoćna cijelu utakmicu:

- Rijeka je bila bolja i utakmicu otvorila ranim golom. U vrhunskoj su formi, imaju vrhunsku momčad i vrhunskog trenera i jednostavno se nismo mogli oduprijeti. Bili su bolji i zasluženo nose kući tri boda. Dečkima čestitam, dali su svoj maksimum. Žao mi je samo što prema naprijed nismo opasni i što nismo ništa naučili, jer su nam se opet praktički ušetali u gol nakon duge lopte. Treba puno raditi želimo li biti bolji. Život ide dalje, a sutra je novi dan i novi trening. Tek je prošlo devet kola i pred nama ima još 81 bod. Idemo se boriti, raditi i popraviti igru, jer definitivno nismo bili dobri. Što se htijenja tiče siguran sam da je momčad dala maksimum i stojim iza svojih riječi. Ja ću analizati utakmicu s igračima zašto smo bili bezopasni, rekao je Igor Pamić.

Rijeka je suvereno osvojila bodove, iskazavši zajedništvo i moć:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili, jer smo bili bolja momčad. U nekim momentima mogli smo utakmicu i ranije privesti kraju. U Puli je uvijek teško igrati, uz to i teren je bio težak pa čestitke igračima na tri boda. Mi gledamo prema naprijed, za šest dana je nova utakmica. U nekim situacijama smo mogli bolje reagirati, ali teren nije idealan za pas igru. Većim dijelom utakmice smo pokazali organizaciju, sistem… Znali smo što hoćemo. Imamo vrhunske uvjete za trening koje treba iskoristit, šutjeti i biti skroman te raditi da budemo bolji kao individualci i kao momčad, rekao je Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore