Igor Pamić: Odlučio sam da Jo više neće igrati za Istru, ali je tada presudio interes kluba

Subota, 10. svibnja 2014. 09:46 Napisao/la  SC

Da se prije mjesec i pol dana slušalo mene, do ovoga uopće ne bi došlo. S Belleom nam se posrećilo, jer smo ga na kraju prodali, a s Joom ne, kaže Pamić

Igor Pamić odlučio se zahvaliti na suradnji Borislavu Pilipoviću i Brazilcu Jou uoči utakmice protiv Dinama. Fizički sukobi i prijetnje između dva igrača kulminirali su dolaskom policije na stadion i podizanjem kaznenih prijava. Kaznene su prijave povučene, ali je klubu učinjena šteta.

- Pilipović i Jo su prijavljeni disciplinskoj komisiji i čekamo odluku. Da se prije mjesec i pol dana slušalo mene, do ovoga uopće ne bi došlo. S Belleom nam se posrećilo, jer smo ga na kraju prodali, a s Joom ne. Bio sam odlučio da Jo ne će više igrati u dresu Istre, ali je tada interes kluba bio ispred, kaže Pamić, koji je Joa prvi put suspendirao kada je bacio dres nakon što je zamijenjen u kup-utakmici protiv Rijeke.

- Neću ulaziti u njihove probleme, neka si ih sami rješavaju. Kako bilo, s njima će biti raskinuti ugovori, govori Pamić koji je počeo slagati roster za iduću sezonu.

- S Yoonom ćemo raskinuti ugovor. On je odličan igrač, ali je nažalost situacija takva da mu je koljeno u jako lošem stanju i zato smo odlučili prekinuti suradnju. Od trojice igrača kojima smo ponudili produženje ugovora, nitko se nije predomislio. Pogotovo mi je žao zbog Budicina jer bih želio da ostane, ali ja na njegovu odluku ne mogu utjecati. Što se igrača na probi tiče, neki su nam došli ovaj tjedan, a neki će idući. U ponedjeljak će doći zadnji vezni Hugo Fernandez, Španjolac koji je nogomet počeo trenirati u Barceloni, a zadnji par sezona igra za mladu momčad Blackburn Roversa, zaključuje Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.