TRENERSKE TAJNE

Pamić pred Vulićem nije htio reći zašto je odbio Split

Subota, 07. veljače 2015. 13:39 Napisao  I. V.

Nije lako igrati protiv ovakve Istre, parkirali su u kaznenom prostoru; ne bih rekao jedan, već tri-četiri autobusa, kaže Vulić


Nogometaši Splita i Istre 1961 odigrali su utakmicu bez pobjednika (2:2) na Parku mladeži. Istra je vodila 2:0, Split nije iskoristio kazneni udarac:

- Vodstvo od 2:0 smo izgubili iz više razloga. Prvo smo poluvrijeme htjeli igrati i nadigravati se, ali izlaskom Franjića došlo je do poremećaja, Pamić je pao, a drugog veznog nemamo na klupi, pa onda ne možeš doći do igre. Nismo nezadovoljni s prvim poluvremenom i prvih 10-15 minuta drugog. Jedino sam nezadovoljan s individualnim greškama u fazi obrane i otvaranju napada, ali to ne mogu zamjeriti igračima, rekao je Pamić i zatim posvetio nekoliko rečenica Splitu iz kojega je na njegovu adresu stigla ponuda:

- Hvala braći Žužul na korektnosti, ali neću otkriti zašto nisam postao trener Splita što ne znači da u budućnosti neću. Bilo kako bilo, Split sad ima odličnog trenera i odličnu momčad za našu ligu, ali ne bi bilo korektno prema Zoranu Vuliću pričati o toj temi, rekao je Pamić.

- Da smo zabili penal, utakmica bi bila sasvim drukčija. Ali nismo, pa je nakon toga Istra iskoristila naše greške. Dali smo im korner, potom im je Mršić na polovici terena predao loptu i mogu reći da sam zadovoljan kako smo se izvukli iz ove utakmice. Pokazali smo karakter. Nije lako igrati protiv ovakve Istre, vidjeli ste kako su se parkirali u svom kaznenom prostoru; ne bih rekao jedan, već tri-četiri autobusa. No, utakmice protiv njih uvijek su specifične, teške, pogotovo na ovakvom terenu, ali moramo im čestitati na dobroj igri. Mislim da je obzirom na naše poklone, ovo realan rezultat, rekao je trener Splita Zoran Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.